Betaling en Verzending

PayPal

U heeft ook de mogelijkheid om heel eenvoudig te betalen met uw PayPal-account. Hierbij wordt u na afronden van de bestelling doorgestuurd naar Paypal en kunt de betaling met een paar kliks afronden. Het bedrag wordt van uw account afgeboekt bij het versturen van uw bestelling.

Paypal

Kredietcard

Betaal comfortabel met VISA of MasterCard. Na afronden van de bestelling wordt u doorgelinkt om uw betaling per kredietkaart te voldoen. Daarvoor heeft u uw kredietkaartnummer, de drie cijfers van de veiligheidscode op de achterkant van de kaart en de vervaldatum nodig. Het bedrag wordt van uw kredietkaartrekening afgeboekt bij het versturen van uw bestelling.

Mastercard
VISA

Vooruitbetaling

U maakt het bedrag na de bestelling binnen vijf dagen rechtstreeks over op onze rekening. Zodra uw betaling bij ons binnen is, sturen we uw bestelling meteen op.

Commerzbank Singen
IBAN: DE97 6924 0075 0447 5000 50
BIC: COBADEFF692

Betalingskenmerk:
Uw factuurnummer

Vooruitbetaling

Vast verzend- en servicebedrag

We versturen elke bestelling als verzekerd pakket via onze logistieke partner DHL Paket. Bovendien maken we gebruik van de DHL service GoGreen. Milieubescherming vinden wij erg belangrijk, daarom versturen we alle pakketten 100% CO₂-neutraal. De Schiesser AG compenseerde daardoor voor 2018 in totaal 322,06 ton CO₂. Ter compensatie van de door het transport veroorzaakte CO₂-uitstoot investeert DHL in klimaatbeschermende projecten die gecertificeerd zijn volgens internationaal erkende standaards. Meer informatie vindt u hier.

Wij berekenen voor alle leveringen binnen België een vast verzend- en servicebedrag van 4,95€. U kunt uw pakket aan huis of naar een afwijkend leveringsadres binnen België laten sturen.

De DHL-medewerker probeert het pakje bij u thuis af te leveren. Mocht hij u thuis niet aantreffen, dan vindt u in de brievenbus een bericht dat uw pakket in het genoemde postkantoor afgehaald kan worden. Alternatief levert de medewerker het pakket af bij de buren. Ook hierover krijgt u dan bericht.

U wordt door ons via e-mail geïnformeerd over het versturen van uw bestelling en kunt de verzending volgen via de meegestuurde tracking code.