Natural Love – Natuurlijk liefdevol!

Een hoge kwaliteit ligt ons als ondergoedprofessionals bijzonder na aan het hart. Zeker voor onze lieve kleintjes is alleen het beste goed genoeg: uitstekend, gecontroleerd materiaal, een comfortabele snit en praktische details. Dat wordt allemaal gecombineerd in onze collectie Natural Love, een ondergoedserie voor kinderen, die klein en groot betovert.

Het geheim: biologisch katoen, bamboe en een wondermooi, eigen design.

Organic Cotton

De serie Natural Love is gemaakt van Organic Cotton – een katoensoort die aan de hoogste vereisten voldoet. Het katoen is afkomstig van een milieuvriendelijke productie en zowel de teelt als de verwerking beantwoorden aan voorwaarden die ver boven de wettelijke richtlijnen voor een bio-certificering liggen. Goed voor de mens én voor het milieu.

Bamboe

De andere bouwsteen van onze nieuwe collectie voor kinderen is bamboe, een milieuvriendelijk garen dat afkomstig is van duurzaam beheerde bronnen. Bamboe is sterk ademend en neemt uitstekend vocht op. Daardoor is het materiaal antibacterieel, geurremmend en het scoort ook door een natuurlijke uv-bescherming. Ideaal voor onze lieve kleintjes, die zich altijd kiplekker voelen in bamboe!