Tencel Natural Function

Tencel ™

Er bestaat bijna geen enkel materiaal dat zo goed functionaliteit en duurzaamheid combineert als TENCEL™. Geen wonder dus dat ook wij van de innovatieve supervezel houden en we ons ondergoed ermee verfijnen. TENCEL™ is immers afkomstig van duurzame bosbouw, bijzonder ademend, vlot vochtregulerend en heel zacht op de huid. Een wowervaring die voelbaar en zichtbaar is. En iets dat onze SCHIESSER-behaaglijkheidskwaliteit naar een hoger niveau tilt.

Was ist Tencel?

WAT IS TENCEL™?

TENCEL™ is een cellulosevezel om u tegen te zeggen. Het productieproces is zeer milieuvriendelijk, want enerzijds wordt er hout uit gecertificeerde en gecontroleerde bossen gebruikt en anderzijds moeten er geen giftige oplosmiddelen worden aangewend. Daar is niet enkel het milieu blij om, maar ook de huid!

VOORDELEN TENCEL™

Ondergoed van TENCEL™ is bijzonder zacht, droogt snel en kreukt bijna niet.
Het geheim ligt in de superfijne vezels, die het vocht optimaal beheren. TENCEL™ wordt dan ook niet zomaar een natuurlijke hygiënevezel genoemd, want bacteriën krijgen zo geen kans!

Door de gladde structuur is het garen bovendien bijzonder duurzaam en vormvast.
Gelukkig maar, want TENCEL™-ondergoed is zo mooi dat het snel een favoriet wordt. Het glanst zoals zijde en heeft een diepe kleurengloed. Een absolute allrounder en perfect voor ons SCHIESSER-ondergoed!

BOTANISCHE OORSPRONG

ADEMEND

LICHT & ZACHT

WARMTEREGULEREND